ARCKEZELÉSEK  FÉRFIAKNAKKellemes környezetben

Egy időben egy vendég

Korszerű technológiávál

Minőségi kozmetikumokkal

Szakértő kezekben

Online bejelentkezéssel

Kártyás fizetési lehetőséggel

Anti-age kezelés (igény szerint gőzöléses tisztítással), anti-age technológiával és hatóanyagokkal, arc- mellkas- vállmasszázzsal (70-110 perc)

Modern hatóanyagbevitelen (elektroporáció és face lifting) alapuló arckezelés, melyben halványítom az arc mimikai ráncait, simábbá teszem az arcbőrt. A kezelés hatására egyenletesebb lesz a bőr színe és kellemesebb a tapintása, valamint hosszú időre elhalványodnak a látható ráncok is.

40 év felett mindenki igényes férfinak ezt ajánlom.Komplex tisztító arcápoló kezelés (gőzöléses tisztítással), bőrnek megfelelő hatóanyagokkal, arc- mellkas- vállmasszázzsal (90 perc)


Ebben a kezelésben minden benne van, amire egy igényes férfinak szüksége lehet.
Tisztítás, hatóanyagok a rugalmas arcbőrért, és egy pihentető arcmasszázs a feszültségek ellen.

30 év felett mindenkinek ajánlom, aki többre vágyik egy egyszerű arctisztító kezelésnél.

10.800 Ft 
(gőzöléses tisztítás nélkül)
70-80 perc


14.800 Ft
(gőzöléses tisztítással)
110 perc10.800 Ft
(gőzöléses tisztítással)
90 perc

Wellness arckezelés, arc-mellkas-váll masszázzsal (60 perc)

Mélytisztítás nélküli arckezelés kézi vagy mikrodermabráziós arcbőr-frissítő radírozással, anti-age hatóanyagokkal, a bőr rugalmasságáért, feszességéért. 

A kezelés végén a masszázs kifejezetten pihentetni fog!

Ajánlom 30 év felett azoknak, akiknek alkalmanként elég egy könnyű tisztítás, és akik inkább pihenésre vágynak egy kezelés során.

8.800 FtArctisztító kezelés hidratáló és regeneráló maszkkal (60-75 perc)

Mélytisztítást (gőzöléses tisztítást) is tartalmazó kezelés - pattanások, mitesszerek kezelésre -, az alapkezelésen felül azonban a bőr állapotának megfelelő hatóanyagos kezeléssel kiegészítve. A kezelés végén hidratáló fekete- vagy egyéb hatóanyagos alkalmazok a hidratálásért.

25 év felett az alapkezelés helyett inkább ezt, vagy a komplex tisztító kezelést ajánlom - ha pedig elég egy könnyű tisztítás, a wellness kezelés a legjobb!


8.800 Ft
Arctisztító alapkezelés (60 - 80 perc)


25 év alatt mindenkinek ajánlott - kifejezetten pattanások, mitesszerek kezelésére. Tisztább, egyenletesebb lesz az arcod, és a gyulladások is megszűnnek.

A kezelés során igény szerint mikrodermabráziós csiszolást, gőzöléses tisztítást, fertőtlenítést, összehúzó és regeneráló pakolást alkalmazok. Az arcbőr ettől egyenletes, sima, jó tapintású lesz, a mitesszerek láthatóan kisebbek lesznek, hegek és foltok halványodnak.7.800 - 8.800 Ft
MEGJEGYZÉS:
Egyik kezelés sem tartalmaz erotikus elemeket, nem végzek erotikus szolgáltatást.